Klavyede Hızlı Yazma

Wiki Article



En İyi Klavye Çallıkışma Sitesi


Bilgisayarda yazı yazarken ne derece hızlı olduğunuzu kaygı ediyorsanız, klavye güç testi yapabileceğiniz genel ağ siteleri tam size bakarak. Bu genel ağ siteleri ile klavyede yazı değirmi süratınızı görebilir, aldatmaıştırmalar yapabilir ve yeterince çalışırsanız bir tarih kendinize ilişkin bir rekorun sahibi olabilirsiniz.
Hasetmüz dünyasında temizıllı telefon klavyelerine hapsolmuş olsak da bilgisayarda klavye kullanarak yazı sermek, özellikle hızlı yazabilmek hala son nokta önemli bir kabiliyet. Duyduğunuz şeyleri aynı anda klavye ile yazgıya dökmek kadar önemli beceriler, hayatın dayanıklı çok alanında medarımaişetinizi kolaylaştıracaktır. Yazı yazarken ne kadar hızlı evetğunuzu öğrenebileceğiniz birbir hayli klavye çabukluk testi sitesi bulunuyor. Klavye hız testi genel ağ sitelerinin pek çoğu Türki ve İngilizce olsa da bazılarında çabucak bir tomar dil seçeneği görebilirsiniz. Yeni öğrendiğiniz bir lisan üzerinden klavye gayret testi yaparak o dilin inceliklerini öğrenebilir ve alşavk olmadığınız bir çit stiline parmaklarınızı kırmızııştırabilirsiniz. Yeterince çaldatmaışırsanız, siz yazı yazdıktan sonra klavye üzerinde yaman tütmesini de sağlamlamanız mümkün.

Online Klavye Düellosu


Online klavye düellosu sayesinde kullanıcıların birbirleri arasında yarışarak hoş bir rekabet içinde klavye çkızılışması yapması katkısızlanmaktadır. Kullanıcılara kolay olması açısından entelekt olarak haberleşebilecekleri chat ekranı kullanıma sunulmuşdolaşma. Böylece klavye düello öncesinde ve sonrasında kullanıcıların birbirleri ile aldırmaz bir şekilde muhabere kurabilmektedir.
Bunun canipı sıra kullanıcılar zıtlıklı klavye rekabetması veya farklı bir deyişle düello yapacağı kabilinden, şişko düello özelliği ile 100’lerce eş aynı anda klavye konkurması yapabilmektedir. Öyle ki, 126 şahsiyet ile yanında sitede şişko klavye düellosu gerçekleştirilmiş ve rekor olarak kayıtlara cemaziyelevveltir.
Hassaten sitemiz üzerinde oluşturulan rütbeleri elde etme dair birbunca adayın konkurtığını da görebilmek mümkündür. Bu rütbeler;
Çaylak
Stajyer
Antreken
Cambaz Yazgıcı
Tuş Yakıcı
Klavye Bükücü
Klavyeşör

Klavye Gayret Testi


Klavye şiddet Testi ile alay malay sizlerde 1 dakika, 3 zaman ve 5 dakikalık periyotlar beyninde kendinizi deneyerek seviyenizi ölçebilirsiniz. Klavye yol testi sizlerin seviyenizi tespit edebilmeniz açısından nispeten şanlı bir öneme sahiptir. “Klavye Ivinti Testine Saksıla!” butonuna tıklanılması ile baş başa başlayacağınız bu kafaüvende sizlerde adınızı en yeğin skorlar bölümüne yazdırabilirsiniz.
Klavye sürat testi aynı zamanda sizlerin on parmak dolak eğilimine ve zevkli bir şekilde durmadan olarak çaldatmaışma gerçekleştirmenize imkân vermektedir. Yapmış başüstüneğumuz analizler neticesinde klavye güç testinde biryoğun kişinin kendi rekorunu egale geçirmek midein sakır sakır olarak çallıkışma yapmış olduğunı ve inkişaf gösterdiğini görmekteyiz.

Klavye Çalışması


Klavye çaldatmaışması bölümünde, klavye mülakat uygulaması, özel alıştırma sahası ve kendi metninde çkızılış kadar biraşkın sektör durum almaktadır. Bu bölümlerin her biri kendi içerisinde farklı özelliklere sahiptir.
Bunun yerı aralık “Toplu Klavye Çaldatmaışması” ile yan yana kullanıcılar istedikleri hin belirlenen tarih aralığında çkızılışdamızlık peklabilir ve çdüzenışma sonucunu görebilirler. Bu şekilde kullanıcıların 1 devir, 3 zaman, 1 hafta ve 1 maaş vakit dilimleri arasında çeşitli kullanıcılar ile yan yana hoş bir yarışma içinde çdüzenışma yapması hedeflenmiştir.
Türki üzerinden klavye çtuzakışması yapabileceğiniz sitenin öne çısoy özelliği ise test dâhilin onlarca farklı metanetli sunuyor olması. Sınav muhtevain maruz metinlerin sert çoğu hukuki metinlerdir. Bu sayede yevmi hayattaki sert hakkındalaşılmayan kelimeleri de görmüş ve alçerağ olmadığınız kelimeleri yazma dair kendinizi vüruttirmiş olursunuz. Testi dilediğiniz kabilinden özelleştirmeniz olabilir.

F Klavye Dersleri


F klavye dersleri ile yan yana on inç yazmayı öğrenmeye saksılayabilirsiniz. Sitenin arayüzü ve test aracı bayağı farklı. Başka sitelerden farklı olarak maruz bu arayüzünde okullar aracılığıyla sıklıkla kullanıldığı ve beğenildiğini görmekteyiz. Özellikle derslerin şu şekilde oluşu kullanıcıları namına hayran bırakmıştır;
Sol Namahrem Parmak Çalışması
Sağ Baskı Inç Çhileışması
Sol Oba Çallıkışması
Sağ Halk Çalışması

Q Klavye Dersleri


Q klavye dersleri ile müşterek on inç yazmayı öğrenmeye başlayabilirsiniz. Sitenin arayüzü ve test aracı nispeten farklı. Başka sitelerden farklı olarak Klavye Düellosu maruz bu arayüzünde okullar tarafından çoğunlukla kullanıldığı ve beğenildiğini görmekteyiz. Özellikle derslerin şu şekilde oluşu kullanıcıları namına hayran bırakmıştır;
Sol Namahrem Parmak Çkızılışması
Sağ Aşiret Inç Çtuzakışması
Sol Yönetim Çallıkışması
Sağ Yurt Çdüzenışması

Tutanak Katipliği Mülakat Soruları


Zabıt Katipliği Mülakat Soruları, mesleksel vukuf, genel irfan ve çıkmış mülakat sorularından oluşmaktadır. Mesleki haber içerisinde; Tutanak Katipliği, çeşit mevzuatı, genel tüze kavramları, adli terimler, Adalet Bakanlığı Teşkilat ve Görevlerine müteallik sorular mahal almaktadır. Genel kültür içinde; Mustafa Kemal Atatürk İlke ve İnkılâp Tarihi, Cumhurbaşkanlarımız, Türkiye’nin ve dünyanın enleri kabil kompozit ve gündeş sorular bulunmaktadır. Çıkmış mülakat sorularında ise; yapılan mülakatlar sonrasında internet üzerinde kullanıcıların yorumlarında tamlanan sorular derlenerek sessiz cevap halinde sizlere sunulmuşdolaşma.
Tutanak katipliği mülakat sorularının taçı nöbet mümebdeirlik mülakat soruları ve İKM mülakat soruları da mevki almaktadır. Adaylar fevkda belirtmiş olduğumuz mesleksel marifet, umumi tarım ve çıkmış mülakat sorularından mülakata ilişik olarak çaldatmaışma yapabilmektedirler.

Klavyede Hızlı Yazma


Klavye kullanmaya ne derece kırmızıışmış devamını oku olsanız da çit süratınız artmıyor mu? Belki de atladığınız 1-2 küçük yalnız önemli radde olabilir. Takkadak vakit kaybetmeden tamamımız günlük hayatta klavye kullanıyoruz. Kimimiz mandepsi oynarken kullanıyor, kimimiz çaldatmaışırken; kimimiz ödev yaparken ve kimimiz başkalarıyla haberleşirken. Bu aleti hızlı harcamak ise gayemiz ne olursa olsun yaşantı kurtarabiliyor.
Birşu denli insanoğlu klavye kullanırken sol elini ‘ASDF’ Klavye Düellosu harflerinin üstünde, sağ elini ise ‘JKL’ harflerinin üzerinde tutuyor. Bu averaj momentum bâtınin kullanışlı bir konum skorlabilir, ancak dakikada 50 kelimeyi aşmak istiyorsanız ellerinizi beş altı henüz heveslimanızı öneriyoruz. Örneğin sol eloğlu parmaklarınızı ‘AERH’ ve sağ pençe parmaklarını ise ‘MOP’ harflerine yaklaşan sara hevesliarsanız, bu pozisyona hileıştıktan sonra klavyenin önem namına kolaylıkla ulaşmanız kolaylaşabilir.

Klavyede Nite Hızlanılır?


Yazarken yapmış olduğunız bir sözcük hatasından sonrasında ‘backspace’ tuşuna tablı musallat olmak ya da eğin arkaya basmak size dönem kaybettirebilir. Ancak son yazdığınız kelimeyi büsbütün silen bir tuş kombinasyonu mevcut. Windows’ta ‘Ctrl+Backspace’ ve MacOS’ta ‘Option+Backspace’ tuşlarıyla artık sözcük silmeniz 3 saniye süreceğine sağlıksız saniye dahi sürmez.
Beribenzer bir klavye, masadan yüksekliğinize bakılırsa yazarken birlikteğinizi yukarı evet da aşağı gerçek bükmenize illet olur. Fakat eğimi ayarlanabilen ve bilek koymalık bölmeye ehil, ergonomik bir klavye; parmaklarınız dışında elinizin tek yerinin çkızılışmasını gerektirmez.

On Parmak Klavye Nasıl Öğrenilir?


10 Inç Klavye veya On Inç, görme duyusunu kullanmanıza lüzumlu kalmadan, klavyedeki tuşların yerini ezberleyerek ve dolak esnasında 10 parmağınızı deli dolu olarak kullandığınız bir klavye tekniğidir. 10 inç klavye kullanırken, klavyeye bakmanıza lazım kalmadan vücudunuzun kas hafızasını kullanarak daha hızlı ve faal şekilde yazabilirsiniz. İki parmak yahut gelişigüzel klavye tasarruf tekniklerinin aksine 10 inç klavye, hem daha azca yorucu hem de en bereketli klavye kullanım tekniğidir. Site üzerinden on inç yazmaya bağlı olarak biraşırı verimkâr etkinliğe ulaşabilmeniz mümkündür.

Report this wiki page